69 er påmeldt til Team Riga og Tallinn i høstferien 2017. Vi leier inn ekstra minibuss for å få plass til alle

Teamtur til Riga og Tallinn

Høstferien 2017 (30.09-07.10.)

 

Songdalen Frikirke ønsker å dra på Team til Riga i Latvia og Tallinn i Estland. Vi reiser sammen med Norsk forening for gatebarn i Estland, som er en organisasjon som også Tunballen er med og støtter, med Solveig Bergsland.

 

I løpet av oppholdet får vi bl.a. muligheten til å evangelisere og dele ut matpakker i det fattigste strøket, pusse opp/vaske i private hjem og besøke daghjem og barnehjem.

 

Vi reiser med buss fredag kveld og kommer til Stockholm i god tid før ferja til Riga går, kl. 17.45, lørdag ettermiddag. Det blir overnatting i 4-manns lugar og vi er fremme søndag kl. 10.00. Her jobber vi sammen med Tabita i arbeidet hennes med de fattigste ca. 1 time utenfor Riga.

 

Onsdag morgen kjører vi til Sardes og har møte der før vi kjører til Tallinn på kvelden. Her blir vi med å hjelpe de aller fattigste og tar ferje til Stockholm på fredag kveld. Vi kommer hjem lørdag kveld.

 

Under hele oppholdet bor vi på hotell.

 

Turen vil koste kr 3800 pr person + mat. Ungdom som skal reise aleine må minst gå i 10. klasse til høsten.

Vi håper du har lyst til å være med på turen.

 

Vi har ikke mange samlinger, men de er obligatoriske da vi trenger å stå sammen som et team og bli godt kjent med Gud og hverandre.

 

Påmeldingen begynner tirsdag 14. mars kl. 09 på morgenen, og kun på sms til Roar

på tlf: 952 31 003 .

58 plasser i bussen, så vær rask med å melde deg på. Påmeldingen starter 14. mars kl. 09.


Del denne artikkel på e-post