Enter Title

FSK Korpsting 2013
Gardermoen 01.02.2013 - 03.02.2013

I anledning korpstinget 2013 sendte Songdalen FSK tre representanter for å være med på å ta beslutninger og for å få oppdateringer om hvordan det gikk i året som var. De tre representantene var Geir Follerås og Nils Tore Augland fra lederne, og Kristian Fjelde Pedersen fra roverne. 

Vi dro fra Kjevik fredag kveld sammen med representanter fra 2. Kristiansand FSK og Vågsbygd FSK. Når vi kom til hotellet fikk vi servert middag. Senere på kvelden ble det sosiale aktiviteter og vi fikk også en innføring i norsk speiderhistorie. 

På lørdag sto vi opp i halv åtte tiden og gjorde oss klare for flaggheis klokka åtte, presis. Etter frokost ble tinget satt og punktene på sakslista gikk sin gang. Det meste ble enstemmig vedtatt, bortsett fra et grunnregelforslag som senere på dagen ble vedtatt 26 mot 22 stemmer.  En annen ting på agendaen var at det ble satt opp ulike poster som hadde sitt hvert sitt tema hvor de ulike speidergruppene kunne komme med forslag til forbedring i forhold til bl.a. rovere, vandrere og korpsets rolle.


Oppdateres