Søndag

Søndag = kirkedag = festdag!!

Hver søndag skjer det noe i Songdalen Frikirke. De ulike søndagene ser litt ulike ut. Alle detaljer finner du i kalenderen her på nettsiden. Under kan du lese litt om de 3 forskjellige type søndagene vi har: 

GUDSTJENESTE M/ SØNDAGSSKOLE

Søndager i partallsuker er det gudstjeneste m/ Søndagsskole kl. 11.00. Her møtes alle generasjoner til fellesskap, lovsang og Guds ord. De første 10-15 min er vi alle sammen, før barna går til søndagsskolen. Vårt søndagsskoleopplegg heter Awana, og vi har 3 ulike aldersgrupper. Etter gudstjenesten møtes vi til kirkekaffe og sosialt samvær i underetasjen.

FAMILIESØNDAG

Én søndag i måneden har vi Familiesøndag kl. 11.00! Denne består først av et gøy familiemøte hvor alle generasjoner er samlet samtidig. Barna og de unge er i fokus, det er drama, sang, andakt og besøk av spennede karakterer! Etter familiemøtet serveres det middag i Frikirkens underetasje. Til slutt, etter at vi har spist, er det gøye aktiviteter for barna! Aktivitetene varierer fra gang til gang. 

BIBELKVELD

Én søndag i måneden er det ikke gudstjeneste på formiddagen, men Bibelkveld kl. 19. Bibelkveld inneholder 2 x 45 minutters undervisning med en kaffepause i mellom. Disse søndagene får vi eksterne undervisere som kan mye om tema. Som regel er temaet én bok i Bibelen som gjennomgåes. Gjennom Bibelkveld ønsker vi å gi bedre forståelse for hva Bibelen forteller oss og inspirere oss til å lese selv. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Under (ved å trykke på linken) kan du se liste over semesterets gudstjenester og se hvem som er satt opp med ulike ansvar, der iblant kirkeverter:

Kirkevertliste og aktive på gudstjenestene

Powered by Cornerstone