TWEENS

FUN-klubben

Fun er et samlingssted for alle som går i 5-7 klasse. Vi møtes på fredager i oddetallsuker i kjelleren i Songdalen Frikirke. Starter med en liten andakt, etterfulgt av kiosk, aktiviteter og gymsal med kanonball. Kjempe god stemning og fint å være med.

Kontaktperson:

Stig Muren

970 94 110

________________________________________________________________________________________________________________________________________

T&T

T&T er gruppen vår under Awana søndagsskole for 5.-8. klasse. T&T står for Tro & Trening. På T&T er det bibelundervisning, bønn, konkurranser, snacks og aktiviteter i gymsalen på Tuballen Grendehus. T&T samles annenhver søndag, når det er søndagsskole og møter i kirkesalen i Frikirka. Felles avgang til gymsalen ca. 15 min ut i gudstjenesten.

Kontaktperson:

André Myhren