Ungdom

Connect

 

Er du i 8.klasse eller oppover? Da er du hjertelig velkommen på Connect!

Connect er vårt ungdomsarbeid hver fredag i partallsuker kl.19.30-23.00. Møtene begynner med "preshow" som består av spennende konkurranser, etterpå blir det lovsang, "dagens Connect", midshow med noen gøy lek, interessant tale, før møtet avsluttes med bønnevandring og mulighet for forbønn. Etter møtet åpner kiosken med alt fra godteri til nacho-tallerken, og kvelden fortsetter med sosialt, chill og aktiviteter nede i kjellerstua. 

Noen kvelder har vi noen ekstra aktiviteter som skjer, f.eks bingokveld, gjemselturnering, quiz m.m. Følg oss på facebook eller instagram for å få med deg hva som skjer på Connect!

En vanlig kveld på Connect

 • 19.30 dørene åpnes
 • 20.00 preshow
 • 20.15 møte begynner
 • 21.15 bønnevandring og mulighet for forbønn
 • 21.30 kiosk og sosialt nede
 • 22.00 kveldens lek

Har du lyst å høre talene fra Connect? Klikk her!

Connect smågrupper

Innimellom kan det være fint å samles i et mindre felleskap for å samtale om tro, tvil, livet, dele oppturer og nedturer, lese bibelen og be sammen - akkurat det gjør vi i smågruppene på Connect. Våre smågrupper for ungdom er oppdelt i jente- og guttegrupper. 

Hvem som helst er velkommen med i en smågruppe, ny på Connect eller ny til troen, du er alltid velkommen!

Smågruppene samles 1-2 ganger i måneden i Songdalen Frikirke eller hjemme hos noen. Vi spiser noe godt sammen, bygger dypere felleskap gjennom aktiviteter, spill, samtale, bibellesing, bønn og blir bedre kjent med hverandre og troen. 

Ønsker du å være med i en smågruppe? Ta kontakt med Matilda Wilhelmsson

Kontaktperson: Ungdomsarbeider Matilda Wilhelmsson
966 32 338, matilda.wilhelmsson@frikirken.no

 


 

Konfirmant

Velkommen som konfirmant i Songdalen Frikirke!

Vi ønsker å tilby et spennende år for alle som har lyst å bli bedre kjent med den kristne troen og Jesus! Velkommen til et godt felleskap, gøye turer og spennende konfirmant-kvelder med god undervisning, god mat og samtale i grupper. 

Vi har konfirmantundervisning annenhver torsdag kl.17.30-19.00 i Songdalen Frikirke, fra oktober til juni. I løpet av konfirmanttiden ønsker vi at konfirmantene skal bli mest mulig kjent med kirka. Konfimantene deltar på vårt ungdomsarbeid Connect, noen gudstjenester og i tillegg finnes det mulighet å delta på KRIK (Kristen idrettskontakt). I løpet av året har vi flere spennende turer, bl.a "bli-kjent-hyttetur", impuls-helg og høydepunktet er konfirmantleir på Evjetun i slutten av august sammen med konfirmanter fra frikirker på hele Sørlandet! 

Konfirmantundervisningen er gratis, men noen av turene koster. Vid behov kan man få støtte til turene slik at alle som vil skal få kunne være med. 

En vanlig kveld:                                    

 • 17.30 Lek
 • 17.40 Undervisning og samtale om dagens tema
 • 18.00 God mat og prat
 • 18.20 Grupper
 • 18.50 Avslutning i kirkesalen

Alle som vil lære mer om den kristne tro i et gøy og unikt fellesskap er velkommen! Du trenger ikke å være medlem i Frikirken. 

Er du født i 2010 og ønsker å konfirmere deg i 2025 i Songdalen Frikirke?

Les mer her! Konfirmant 2025.pdf

 

Kontaktperson: Håkon Kringlebotn, 90076228, haakon.kringlebotn@frikirken.no


TØFF

TØFF står for Trening, Øvelse For Fjorårskonfirmanter. Dette er et kurs hvor vi har fokus på ledertrening, dypere kunnskap og kjennskap til Gud og et godt sosialt miljø. Mange av konfirmantene velger å bli med ett år ekstra på dette. TØFF-kurset er et samarbeid mellom Frikirkene på Sørlandet. Vi én onsdag i måneden i Kristiansand Frikirke. I tillegg har vi én samling i måneden lokalt i Songdalen Frikirke.

Kontaktperson: Matilda Wilhelmsson
966 32 338, matilda.wilhelmsson@frikirken.no

Powered by Cornerstone