Connect

Connect er for ungdommer fra 8.klasse og oppover annenhver fredag. Det starter kl. 19.30 med en felles aktivitet. Kl. 20.15 åpner kaféen med salg av mat og mye digg. Kl. 21.00 starter ungdomsmøte med bra lovsang, livsnær tale, og bønnevandring. Etter møtet er det kafé og sosialt utover kvelden!

Connect+

Én fredag i måneden har vi Connect+ for de som går på videregående og oppover. Det starter kl. 21.00 med felles ungdomsmøte. Etter møtet har Connect+ en egen kafé og lounge i 3. etasje med iskrem-bar, sosialt fellesskap og underholdning.

Kontaktperson: André Myhren

Mail: amyhren2@hotmail.com

Konfirmant

KONFIRMANT program 2021-2022(4).pdf

I Songdalen Frikirke har vi konfirmantundervisning annenhver torsdag kl. 17.30-19. Vi har fokus på kunnskap om den kristne tro og kjennskap til Jesus. I løpet av konfirmanttiden har vi flere turer, og høydepunktet er konfirmantleir på Evjetun i slutten av august.

Alle som vil lære mer om den kristne tro i et gøy og unikt fellesskap er velkommen, man trenger ikke være medlem i Frikirken.

En vanlig kveld:

• 17.30 Lek
  • 17.40 Undervisning
  • 18.00 Mat og prat
  • 18.20 Grupper
  • 18.50 Avslutning i kirkesalen

Kontaktperson: Roar Tønnessen

Mail: songdalen@frikirken.no

TØFF

TØFF står for Trening, Øvelse For Fjorårskonfirmanter. Dette er et kurs hvor vi har fokus på ledertrening, dypere kunnskap og kjennskap til Gud og et godt sosialt miljø. Mange av konfirmantene velger å bli med ett år ekstra på dette. TØFF-kurset er et samarbeid mellom Frikirkene på Sørlandet. Vi én onsdag i måneden i Kristiansand Frikirke. I tillegg har vi én samling i måneden lokalt i Songdalen Frikirke.

Kontaktperson: André Myhren

Mail: amyhren2@hotmail.com